0 Item(s)
€0.00
Etusivu >>  Lasit >>  adidas eyewear Raylor L Lasit Ilmaisen toimituksen
adidas eyewear Raylor L Lasit Ilmaisen toimituksen [78434]adidas eyewear Raylor L Lasit Ilmaisen toimituksen
Move your mouse over image or click to enlarge
adidas eyewear Raylor L Lasit Ilmaisen toimituksen
€104.05  €52.03Säästä: 50%
 • Malli: 78434
 • 5000 Kpl varastossa
 • adidas eyewear Sprung Lasit Parhaat hinnat
 • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro S Lasit Online Halvat Sale
 • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro L Lasit takaavat
 • adidas eyewear Tycane Pro Lasit Alennusmyynti myytävänä
 • adidas eyewear Zonyk Aero S Photochromatic Lasit

Määrä

adidas eyewear Raylor L Lasit Ilmaisen toimituksen_checkout
adidas eyewear Raylor L Lasit Ilmaisen toimituksen

Ominaisuudet:

Polarisoidut

Yksi keskeinen piirre adidas silmälasien linssit on yhdistelmä Valon Stabilizing Technology ™ kanssa polarisaatiosuodattimen tekniikka, jossa silmät mahdollisen suojan ja vähentää väsymystä. Suodattimia suojaavat käyttäjän silmien tehokkaasti valo heijastuu pois pinnoilta, kuten vesi, jää ja lumi.

Maksimaalinen suoja

Suodattimia on suojelun taso 3 ja antaa 88% valon imeytymistä. Ne suojaavat käyttäjän silmiä ärsyttää häikäisyä ja heijastuksia. Valo heitetään takaisin erittäin heijastavien pintojen, kuten veden, lumen tai märillä, on onnistuneesti eliminoitu.
Suodattimet myös kompensoida äärimmäisen kevyt vaihtelut ja suodattaa vaarallisia valon aallot jopa 400 nanometriä, varmistetaan selkeä visio aina. Perception on parannettu kaikissa valaistusolosuhteissa, kontrastit tehostetaan ja nopeisiin muutoksiin vaaleasta tummaan yhdenmukaistetaan. Tämä auttaa torjumaan visuaalinen väsymys ja kasvun pitoisuustasot. LST ™ polarisaatiosuodattimen ylläpitää luonnon värinäkö.

10 base LST ™ polarisoitunut suodattimet

Adidas silmälasien on ensimmäinen ja ainoa urheilu silmälasien tuottaja tarjoaa 10 pohja LST ™ polarisoitunut hopea suodattimia. Korkea 10 kaarevuus täydellisesti ympäröi silmät ja tarjoaa optimaalisen näkyvyyden joka. Silmät ovat suojassa tuulelta ja tunkeutuminen auringonsäteet sivulta. Se myös lisää äänenvoimakkuutta ja ilmankierto välillä suodatin ja silmät, mikä minimoi tiivistymisen. Kaaren linssin vastaa, että ihmisen silmä, joka tarjoaa enemmän mukava visio.

Decentered Vision Advantage ™ PC linssi

Objektiivisarjan

Vision Advantage ™ PC linssi
Vision Advantage ™ PC-objektiivit f rom adidas silmälasien täytettävä optisen laatuluokka 1 ja
varmistaa 100% UVA, Band C suojaus jopa 400 nanometriä.

Quick Change Lens System ™

Quick Change Lens System ™ on hienostunut linssi kiinnittäminen, joka ei ainoastaan ​​takaa istuvat, vaan myös mahdollistaa helpon linssien vaihdosta. Yksinkertainen, nopea ja kestävä - sinun adidas silmälasien linssit on rakennettu helppo käsitellä. Ei ole väliä mitä valon ja sääolosuhteet, yksi yksinkertainen liike olet hyvin valmistautunut.

Double Snap Nenäkaari ™

Optimoimiseksi lepoasentoon nenääsi, Double Snap Nenäkaari ™ tarjoaa oikaisun leveys nenä, luoden täydellisen istuvuuden ilman paine pistettä. Luistamaton, pehmeä materiaali antaa varman ja miellyttävän.

Auto Fit

Quick Release sarana ™

Quick Release sarana ™ on järjestelmä, joka suojaa sekä silmäsi ja silmälasien aikana raskas vaikutus. Sen sijaan teidän silmälasien saada vaurioitunut tai rikkomatta, joka voisi vahingoittaa silmiäsi, temppeleitä vapauta ja jossa nopea ja helppo sopeuttaminen, sinun adidas silmälasien on valmis käytettäväksi uudelleen.


Tekniikka:

Koko näky - täysi toiminnallisuus

Kanssa RXready Performance Lisää ™, adidas silmälasien takaa selkeän vision jokaiselle urheilijalle ja sen seurauksena, parantaa keskittymistä ja suorituskykyä. Performance Lisää ™ voidaan integroida helposti ja nopeasti osaksi adidas suorituskyky urheilu silmälasien häiritsemättä toiminnallisuutta.

sisäkehyksen lasitus sovitin

RXready optinen adapteri on kaikkein esteettinen ratkaisu laajimman näkökentän. Käytä tätä optista RX adapteri parhaiten visio kanssa adidas silmälasit.

Pakkauksessa:

Mikrokuituliina tapauksessa

Hard Case


Linssi: LST aktiivinen hopea (CAT 3)

Osta nyt adidas eyewear Raylor L niinkin edulliseen hintaan kuin . adidas eyewear:n valmistama Raylor L:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. Adidas Eyewear Kaikki huippubrändit Suomi:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille juoksu & triatlontuotteille. Tarkastele kaikkia Lasit-osastomme Lasit:a.

Kuvaus


Adidas Eyewear - Lasit - Lasit

You may also like...

Uutuudet[Enemmän]

 • adidas eyewear Zonyk Pro S Lasit pistorasiasta hinta
 • adidas eyewear Zonyk S Lasit viimeisimmät
 • adidas eyewear Zonyk S Lasit Outlet Kuuma Myynti
 • adidas eyewear Zonyk Pro S Lasit tehtaan hinta