0 Item(s)
€0.00
Etusivu >>  Lasit >>  adidas eyewear Evil Eye Evo S Lasit Tutustu heti valikoimiin!
adidas eyewear Evil Eye Evo S Lasit Tutustu heti valikoimiin! [135891229]adidas eyewear Evil Eye Evo S Lasit Tutustu heti valikoimiin!
Move your mouse over image or click to enlarge
adidas eyewear Evil Eye Evo S Lasit Tutustu heti valikoimiin!
€156.83  €78.42Säästä: 50%
 • Malli: 135891229
 • 5000 Kpl varastossa
 • adidas eyewear Zonyk Aero Pro L Photochromatic Lasit
 • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro S Lasit älyttömän halvalla
 • adidas eyewear Zonyk Aero S Lasit alin hinta
 • adidas eyewear Tycane S Lasit sale Suomi
 • adidas eyewear Jaysor Lasit hyvä tuote

Määrä

adidas eyewear Evil Eye Evo S Lasit Tutustu heti valikoimiin!_checkout
adidas eyewear Evil Eye Evo S Lasit Tutustu heti valikoimiin!

Paha silmä evo aurinkolasit tarjoavat valtavan näkökentän ansiosta niiden äärimmäisen kaareva muotoilu. Ainutlaatuinen dynaaminen muoto luo enemmän ilmamäärä takana linssit, mikä vähentää huurtumista ja ylläpitää selkeä visio.
Ominaisuudet:
Kääri ympärille runko:
Kietoa runko teknologian laaja, jopa 10Base, kaarevuus rungon ja objektiivin tarjoaa laajimman näkökentän ja antaa sinulle istuvuuden. Se varmistaa, että adidas silmälasien ei purkaa ja suojaa silmäsi minkäänlaista ulkoisille vaikutteille.
Anti sumu teknologiat:
ClimaCool teknologian adidas Eyewear perustuu dynaamiseen ilmastointia tekniikkaa. Ilma johdetaan tavalla, joka ei ole tunkeileva ja ei häiritse näköä, estämiseksi linssin huurtumisen.
Objektiivin kiinnitys:
Adidas silmälasien on kehittänyt Lens Lock System varmistaa nopea ja kestävä vaihdettavat linssit järjestelmä. Tämä on erittäin nopea ja hyödyllinen tapa muuttaa linssit, esimerkiksi kun kätesi ovat hikinen tai olet pukeutunut pyörä käsine. Muutamalla klikkauksella, linssi on muuttunut. Kaikki sinun tarvitsee vain taittaa temppeli suljettuun asentoon ja liu`uta adidas logo poispäin linssin vapauta se. Turvata linssin avaamalla temppeli ja liu`uta logo kohti linssi.
Linssi muutos:
Pikavaihto Linssijärjestelmä on hienostunut linssi kiinnittäminen että ei ainoastaan ​​takaa asianmukainen sopivaksi, mutta myös mahdollistaa helpon linssien vaihdosta. Yksinkertainen, nopea ja kestävä - sinun adidas Eyewear linssit on rakennettu helppo käsitellä. Ei ole väliä mitä valo ja sääolosuhteet, yksi yksinkertainen liike sinun on hyvin valmisteltu.
Pikalukitus sarana:
Quick Release sarana on patentoitu julkaisu mekanismi temppelin saranat. Temppeleitä on helppo laittaa takaisin ja napsautetaan asentoon käsin.
Vakaa ja paine ilmaiseksi Fit:
Adidas Eyewear Traction Grip tarjoaa luistamaton ja paineeton vakaa sovi. Traction Grip antaa tarvittavaa joustavuutta samalla tarjoaa täydellisen mukavuuden kun ovat kuluneet.
Päähineet yhteensopivuus:
Tuotteet adidas Eyewear kehitetään siten, että kulmat, kaaret ja materiaalien kaikki yhdessä tarjota optimaalisen istuvuuden kypärät tai muiden päähineet, aiheuttamatta mitään paineita pistettä.
Sweat esto:
Varmistaaksesi, että hiki ei häiritse suorituskykyä, adidas Eyewear on kehittänyt hiki estäjä. Se on järjestelmä, jonka avulla voit nopeasti ja helposti poistaa tai kiinnitä se. Vaahtoa hiki estäjä tukee anti sumu toimivuutta kehyksen.
Head hihna:
Adidas silmälasien tarjoaa erilaisia ​​ratkaisuja joko muuttaa puolella temppelit pään hihna tai kiinnittää hihnan lopussa temppeli. Molemmat vaihtoehdot on kehitetty varmistamaan, ettei paine piste on luotu ja voit nopeasti ja helposti vaihtaa sen takaisin haluttaessa.
Nenä kansi:
Ulkona silmälasien malli Terrex Pro mukana tulee myös nenä kansi. Se on irrotettava osa, joka on kehitetty yhdessä runko varmistaa istuvuuden ja samalla mahdollistaa hyvän ilmanvaihdon.
Goggle:
Suojalasit adidas Eyewear eivät ole vain vakuuttava ansiosta vahvaa tyyli; ne tarjoavat myös useita palkittu teknologia. Lisäksi innovatiivinen runko tekniikka, suojalasit on myös LST linssit varmistaa täydellinen visio, riippumatta sääolosuhteista.
Tekniikka:
SPX + Flex Zones
Kääri ympärille Näytä
Kääri ympärille Protection
2 kokoa
TRi.FIT
Quick Release sarana
Tuuletusjärjestelmä
ClimaCool
Hydrofobisten
Traction Grip
Quick Change Linssijärjestelmä

Tutustu nyt juoksu & triatlon valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja adidas eyewear-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. Adidas Eyewear Vertaile ja tilaa Suomi:sta, omasta juoksu & triatlon verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia adidas eyewear tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: adidas eyewear Evil Eye Evo S. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Kuvaus


Adidas Eyewear - Lasit - Lasit

You may also like...

Uutuudet[Enemmän]

 • adidas eyewear Jaysor Lasit kuuma Myynti
 • adidas eyewear Jaysor Lasit hyvä tuote
 • adidas eyewear Kumacross 2.0 Lasit hyvä palvelu
 • adidas eyewear Kumacross 2.0 Lasit flash myynti
 • adidas eyewear Jaysor Lasit kiire ostaa